Go to content
€65.00 / 3 h
Price includes 1 person.

Merchant

Retkipaikka info@haltia.com 040 163 6200 Company id: 2398869-9 Merchant terms

Retkeily koiran kanssa - Koiravaellus -kurssi  

Käyvätkö tutut lenkkipolut ja pissapaikat tylsiksi?

Vuosien koirakokemuksella eräopas tutustuttaa sinut ja koirasi retkeilyn perusteisiin ja tärkeimpiin huomioitaviin asioihin koiran kanssa liikuttaessa luonnossa. Kurssin aikana opit mitä on vastuullinen retkeily koiran kanssa, mitä pakata reppuun mukaan, miten suunnitella turvallinen reitti koiran kanssa, sekä koiran hyvinvointi, ruokinta ja ensiapu retkioloissa.

Kurssi on täydellinen valinta sinulle ja koirallesi, kun haluatte yhteisen uuden monipuolisen harrastuksen. Kurssi järjestetään kokonaisuudessaan ulkona.

 • Aika ti 10.5.2022 klo 17-20
 • Tapahtuman kesto 3 tuntia
 • 65€/henkilö (Alle 12-vuotiaat huoltajan mukana ilmaiseksi)
 • Säänmukainen vaatetus
 • Reppuun mukaan omat eväät ja vesipullo
 • Koiralle mukaan talutin ja vesikuppi (vettä tarjolla koulutuspaikalla)
 • Koiran rokotukset, sekä hihnakäytös oltava kunnossa, ei suositella juoksuisen nartun mukaan ottamista
 • Voit osallistua myös ilman koiraa
 • Ei vaadi aikaisempaa kokemusta luonnossa liikkumisesta koiran kanssa
 • Ilmainen pysäköinti
 • Mahdollisuus saapua julkisilla
   
 • Tapaaminen klo 17.00 Haltian pysäkointialueen nurkassa, opastetaulun edessä, josta siirrytään oppaan johdolla tulipaikalle.
   

Alle 12-vuotiaan osallistujan ilmoitat mukaasi tilauksen loppuvaiheessa "Lisätietoja"-kenttään kirjoittamalla. 

Ilmoittautumiset viimeistään 7 vrk ennen tapahtumaa .


Kurssin vetää Maritta Vasarinen / TunneLuonto

Olen Maritta Vasarinen, yli 20 vuoden retkeily- ja vaelluskokemuksen omaava erä- ja luonto-opas. Vuosien liike-elämän jälkeen haluisin vaihtaa rakkaan harrastukseni elämäntavaksi ja viettää enemmän aikaa luonnossa, niinpä perustin oman yritykseni TunneLuonto ja ryhdyin päätoimiseksi eräoppaaksi. Johdattelen retkeilystä ja vaelluksesta kiinnostuneita luonnon äären perusretkeilystä aina vaativampiin vaelluksiin.  

Vapaa-aikani kuluu metsissä ja tuntureilla samoillen, hiihtäen, vaeltaen, pyöräillen, koirien sekä perheeni ja ystävien kanssa. Omat mieleenpainuvat reissut olen tehnyt Suomen Lapin lisäksi esimerkiksi Grönlannissa, Huippuvuorilla sekä Alpeilla huiputtaessani 4tonniset Gran Paradison ja Mont Blancin.

Arvomaailma, joka ohjaa toimintaani ovat luontoa arvostaen, vastuullisesti toimien ja turvallisuus edellä. Haluni on saattaa ihmiset lähemmäksi luontoa ja tavoitteeni on jättää teille pysyvä luontojälki sydämeen. 
 

Järjestäjä: Tunne Luonto / Maritta Vasarinen
Y-tunnus 2956741-4
www.tunneluonto.fi
maritta@tunneluonto.fi
 

Iltakurssi toteutetaan osallistujamäärän ollessa vähintään 5 henkilöä.
Esteen sattuessa, ilmoitathan välittömästi asiasta osoitteeseen haltia@retkipaikka.fi. Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 7 vrk ennen tilaisuutta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % hinnasta. Alle 2 vrk ennen tilaisuutta tapahtuneista peruutuksista veloitetaan 100 % tilaisuuden hinnasta