Siirry sisältöön
120,00 € / 10 h
Hinta sisältää 1 henkilön.
Varaa

Kauppias

Like2Hike info@like2hike.fi +358405736513 Y-tunnus: 2689350-5 Kauppiaan ehdot

Kuvaus

Saat melonnan peruskurssilta perustaidot melontaan ja hiukan laajemmin tietoa, mikä liittyy melontaan luonnossa ja laivaväylillä, sekä jokamiehenoikeuksista. Kurssiin sisältyy myös pelastautumisharjoitus. Näin saat kaiken tarvittavan perustiedon osallistuaksesi ohjattuihin melontaretkiin, liityttyä melontaseuraan (seurat vaativat pelastautumisharjoituksen hyväksytyn läpikäynnin), tai vuokrattua kajakin ulkomailta. Pelastautumisharjoituksen jälkeen pääset lämpimään saunaan. Kurssin hyväksytysti läpäisseet saavat asiasta kirjallisen todistuksen.

 Kaikki melonnassa tarvittavat välineet saat kurssin järjestäjältä. Ota mukaan iloista mieltä, kosteutta sietävät vaatteet (mielellään tekokuitua), vesipullo ja varavaatteet vedenpitävässä pussissa. Huomaa, että auringolta suojautuminen on vesillä erityisen tärkeää, joten varaathan mukaan aurinkorasvan ja päähineen.

 Kurssi perustuu Suomen Melonta- ja soutuliiton ohjeisiin ja kurssin päävetäjä on saanut melonnanohjaajan koulutuksen.

Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään 7 hlöä.

Kesto:  10 h

Kohde: Nuuksion Pohjoinen Portti. Salmentie 100, Vihti

Osanottomäärä: 7 - 10 henkilöä

Kausi: 7 - 8.6. 2020

Kieli: Suomi ja englanti

Sisältää: Ammattitaitoisen oppaan palvelut, toiminnan vastuuvakuutuksen

Ei sisällä: ​Omia henk. kohtaisia vettähylkiviä varusteita, eikä vedenpitäviä varustepusseja, joissa henk. koht. varavaatteet. Suojapusseja voit kysyä kurssin järjestäjältä, ehjä muovipussikin käy.

Fyysinen vaativuus ja turvallisuus: Ohjelma sopii kaikenkuntoisille yli 15 vuotiaille uimataitoisille. Retken ohjaa ammattitaitoinen opas ja retken toteutuksesta on laadittu turvallisuussuunnitelma. 

Ota mukaan: Avoin mieli, ja pue päällesi rennot, vettä hylkivät liikunta- tai ulkoiluvaatteet, jalkaan vaikka kumitossut. Varavaatteet vedenpitävään pussiin. Auringolta suojaavat tarvikkeet. Vesisateen sattuessa lippis on kätevä.

Peruutus- ja toimitussäännöt: https://johku.com/like2hike/fi_FI/info/deliveryTerms

Vastuullinen myyjä: 

Like2Hike / Mikko Siemann

P. 040 573 6513

www.like2hike.fi