Go to content
E14 - Majava E-fat Tunturi Tribe M
E13 - Kauris E-fat Tunturi Tribe M
E12 - Hirvi E-fat Tunturi Tribe M
E11 - Peura E-fat Tunturi Tribe M
E21 - Pöllö E-fat Tunturi tribe M
E19 - Kotka E-fat Tunturi tribe M
E18 - Korppi E-fat Tunturi tribe M
E17 - Saukko E-fat Tunturi Tribe M
E16 - Norppa E-fat Tunturi Tribe M
E10 - Naali E-fat Tunturi tribe M
E2 - Karhu e-fat Tunturi E-max M
E7 - Susi E-fat Tunturi tribe M
E8 - Hilleri E-fat Tunturi Tribe M
E9 - Ahma E-fat Tunturi Tribe M
E3 - Näätä E-fat Tunturi (matala) M
E4 - Ilves E-fat Tunturi (matala) M
E5 - Vesikko E-fat Tunturi Tribe M
E6 - Lumikko E-fat Tunturi Tribe M
E15 - Peippo E-fat Tunturi Tribe M
From €55.00 / 3 h
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

Bike Rental Finland Oy info@biking.fi +358 20 7302480 Company id: 1102854-3 Merchant terms

Vuokraa laadukas Tribe e-fatbike Nuuksiossa (Haltia). Sähköavusteinen läskipyörä eli e-fatbike on hauska tapa nauttia luonnosta sekä liikunnasta ja nähdä enemmän aiempaa helpommalla. Fatbiken leveä rengas soveltuu hyvin juurakkoisillekin poluille, ja sähkön ansiosta pyörä kulkee kepeämmin ja jouhevammin ilman ajajan suuria ponnistuksia. Ehdit liikkumaan pidemmän matkan ja kokemaan enemmän kuin pelkillä lihasvoimilla liikkuessasi.

Pyörän koko:

Runkokoko on pääasiassa 43cm, joka sopii aikuiselle pyöräilijälle. Jos tarvitset pienempää runkokokoa, ole varauksen jälkeen yhteydessä info@haltia.com tai 0401636200. 

Ohjeet vuokraukseen
Varaa ja maksa pyörän vuokraus tällä sivulla

Mistä saat pyörän?

Pyörät luovutetaan vuokra-ajan alkaessa Suomen Luonto- ja retkeilykeskus Haltiasta. Osoite on Nuuksiontie 84, 02820 Espoo. Puh +358 40 163 6200  ja sähköposti info@haltia.com.  Katso Infon aukioloajat tästä.

Varaa mukaan:
-Luotto- tai pankkikortti 
-Henkilöllisyystodistus
-Maastoon sopivat vaatteet ja vaihtovaatteet
-Vettä ja eväät (voit ostaa myös Haltiasta)
-Riittävästi aikaa

Luottokortti  

Pyörää luovuttaessa veloitetaan sinulta tai joltain ryhmäsi  jäseneltä pankki-  tai luottokortilta 200 € panttimaksu, joka hyvitetään kun palautatte pyörän ehjänä ja sovittuun aikaan mennessä. Maksu ei ole pyöräkohtainen, vaan koskee koko vuokrausta.

Henkilöllisyystodistus 

Ota henkilöllisyystodistus mukaan. Ennen kuin luovutamme pyörän/pyörät, tarkastamme aina vuokraajan henkilöllisyyden ja luottotiedot. 

Sopivat  vaatteet ja vaihtovaatteet

Laita päälle vaatteet, jotka saavat  likaantua. Maastossa voi pölistä ja rapa lentää. Pyörissä ei ole lokasuojia. Mukaan kannattaa varata myös puhtaat  vaihtovaatteet.

Aikaa

Jokaisesta vuokrauksesta tehdään vuokrasopimus Haltian kassalla riippumatta siitä, että onko  vuokra maksettu ennakkoon  vai maksetaanko se kassalla. Samalla käydään läpi turvallisuuteen ja pyörän käyttöön liittyviä asioita. Tule paikalle hyvissä ajoin, suosittuina ajankohtina pyörien luovutuksessa voi olla ruuhkaa.

Turvallisuus

Kypärän käyttö maastossa on pakollista.  Vuokrahinta sisältää kypärän, jonka voit ottaa pyörävarastosta. Suosittelemme putkihuivin tai vastaavan käyttöä kypärän alla. 

Missä sähköavusteisia fatbike-pyöriä saa käyttää?

Jos tarvitset tietoa siihen, missä Nuuksiossa  voi ajaa, auttaa asiakaspalvelu mielellään. Haltiasta voit ostaa myös virvokkeita mukaan, juomapullon, karttoja ja vuokrata retkeilytarvikkeita kuten päiväreppuja, retkikeittimiä, makuupusseja ja telttoja.
 
E-fatteja käytetään Haltian seudulla ja Nuuksiossa. Pyörää ei ole sallittua viedä muualle. Jos tarvitset pyörää muualle, sovi asiasta myyntimme kautta. Pyöriä voidaan kuljettaa lisämaksusta päivävuokralle Nuuksion, Vihdin, Espoon ja Helsingin alueelle. Tapauskohtaisesti myös  muut alueet saattavat olla mahdollisia

Palautus

Palauta pyörä ja kypärä viimeistään vuokra-ajan päättyessä ohjeiden mukaan samaan paikkaan, mistä sait sen. Jos vuokra-aikasi ylittyy niin ilmoita siitä edellä mainittuun numeroon. Pyörä voi olla menossa seuraavalle käyttäjälle heti sinun käyttösi jälkeen. Vuokra-ajan ylityksestä veloitetaan ehtojen mukaisesti.

Toimitusehdot: http://johku.com/bikerentalfinland/fi_FI/info/deliveryTerms (Avautuu uuteen ikkunaan)

Bike Rental Finland Oy:llä ja sen valtuuttamilla tahoilla on oikeus tarkastaa luottotietosi. Luottotietomerkintä voi estää pyörän vuokraamisen. Pyörien runkoihin ja akkuihin on integroitu paikannus, eli jokainen pyörä on jäljitettävissä  mahdollisissa väärinkäytöstapauksissa.  Tiloissamme ja alueellamme on tallentava kameravalvonta.

Tunturi Tribe on varustettu voimakkaalla Shimano STEPS E7000 -sähkömoottorilla, jonka 60 Nm vääntö pitää isotkin mäet kevyen tuntuisina.

Shimano BT-E8014 Lithium-ion 36 V, 11,4 Ah / 418 Wh -akun kapasiteetti takaa, että voit lähteä pidemmällekin pyörälenkille. Sähköavustuksen voit valita kolmesta tehoalueesta: Boost, Trial ja Eco. Voimansiirrosta vastaa Shimano Deore -takavaihtaja ja vaihdevivut. Shimanon hydrauliset levyjarrut tuovat varmuutta maastolenkeille, ja leveissä Schwalbe Jumbo Jim 26×4.4” -renkaissa on pitoa haastavillakin alustoilla, kuten hiekalla, lumessa tai liukkailla kallioilla.
 

Vastuullinen vuokraaja:

Bike Rental Finland Oy
www.biking.fi
Puhelin +358 20 7302480