Siirry sisältöön
27,50 €

Kauppias

Retkipaikka kauppa@retkipaikka.fi 040 679 6568 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot

Salaisuuksia Suomesta vie yli 80 persoonalliseen käyntikohteeseen kotimaassa. Majoitus-, ravintola-, nähtävyys- ja ostoskohteiden lisäksi kirja esittelee muutamia ilahduttavia ja yllättäviä tapahtumia.

Kirjan avulla löydät vaikkapa erilaisten huoneiden hotelliin tai erakkosaarelle, nautit monenlaisista saunaelämyksistä ja teet maittavia lähiruokaostoksia tai designlöytöjä. Mukana on muun muassa yhden pöydän ravintola Iisalmessa, piskuinen museo Pispalassa ja huima vaijeriliuku Imatrankoskella.

Monet kirjan kohteet sijaitsevat sivussa matkailun valtareiteiltä, ja niihin pääseminen varsinkin julkisilla kulkuneuvoilla voi vaatia aikaa ja vaivaa. Perille löytämistä helpottavat osoitetiedot ja kirjan hyvät kartat, joihin kohteet on merkitty. Kohteiden persoonallisuus palkitsee kävijänsä ja tekee niistä matkan arvoisia. Kaikki kohteet sopivat yksittäiselle matkailijalle muutamaa pienryhmän keräämistä tai ryhmään liittymistä vaativaa kohdetta lukuun ottamatta.

Kirjan tekijä, matkakirjoittaja, bloggaaja ja matkailun kehittäjä Sari Snellman on hyödyntänyt kohteita etsiessään sekä omaa kokemustaan että matkailun alueorganisaatioiden apua. Majoituskohteiden osalta on huomioitu internetin käyttäjäkokemuksia ja -arvioita.

Salaisuuksia Suomesta pyrkii osaltaan edistämään kotimaan matkailua ja esittelee persoonallisen hienoja ja tuntemattomampia kohteita hitaan matkailun hengessä.