Siirry sisältöön
25,00 €
25,00 € / 1 h 30 min
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset25,00 €

Kauppias

Retkipaikka info@haltia.com 040 163 6200 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot

Järjestämme lauantaina 4.2. klo 18:30-20:00 jooga- ja meditaatioillan Luontokeskus Haltiassa. Tapahtuma järjestetään osana Retkilauantaita ja alueella samanaikaisesti järjestettävää Lux Nuuksio tapahtumaa.

 

Tapaamme Luontokeskus Haltian pääovella ja suuntaamme ulos nauttimaan Lux Nuuksion pimeydessä loistavista valoista. Raikkaassa talvi-illasta avaamme ja rentoutamme kehoa dynaamisten liikkeiden kautta, tietoisesti hengittämällä. Samalla sukellamme aistimaan ympäröivää luontoa ja hetkeä kaikin aistein. Heräämme huomaamaan, miten pimeyttä vasten loistava valo näkyy kirkkaimmin.

 

Kehollisen ja hengityksellisen osuuden jälkeen siirrymme Luontokeskus Haltian kokoustiloihin, jossa pysähdymme ohjatun meditaation ja musiikin rytmiin. Kylmän ja lämpimän, pimeyden ja valon, Tekemisen ja olemisen vaihtelu rakentavat sillan mielen rauhoittumiselle.

 

Tule mukaan kokemaan miten hyvältä kehossa kuuluu tuntua, miten kevyt on rauhoittunut mieli ja miten osana luontoa kaikki on hyvin.

Jooga- ja meditaatio-ohjaajana Mikaela "Miki" Vuorisalmi, @mikisyoga 


Paikkoja rajoitetusti, max. 25 henkilölle.

Pukeutuminen: Säänmukainen varustus

Vaikeustaso: helppo, ei vaadi aiempaa kokemusta. Perusliikkuvuus tulee olla kunnossa, jotta siirtyminen joogapaikalle ja takaisin onnistuu

Huom! Sään ollessa huono toteutamme joogaosuuden Luontokeskus Haltian terassilla.

Tapahtuma toteutetaan, kun osallistujia on vähintään 10.