Go to content
35,00 € / 2 h

Merchant

Retkipaikka info@haltia.com 040 163 6200 Company id: 2398869-9 Merchant terms

Älä tuijota sykettä – tuijota luonnon kauneutta! Tule mukaan rentouttavaan luontoliikuntahetkeen Nuuksion kansallispuistossa. Juoksemme muutaman kilometrin rauhallista vauhtia luontokeskus Haltialta Meerlammen lippaluolalle, jossa pysähdymme hetkeksi ihastelemaan jylhää kalliota.  

 

Sen jälkeen menemme luontoliikuntasalille, jossa hyödynnämme metsän välineitä kevyessä treenissä. Venyttelyn jälkeen hölkkäämme tai kävelemme luontokeskus Haltiaan, jossa halukkaita odottaa moderni ja viihtyisä Saivo-sauna löylyineen.  

 

Aika ja kesto: 4.6. 2022 Liikunnallinen osuus kestää vajaat kaksi tuntia (16-17.45), jonka jälkeen mahdollisuus saunoa (naisten saunavuoro klo 18-19)

Lähtö: Luontokeskus Haltian edestä klo 16.00. 

Vaativuus: kunto sellaisella tasolla, että voi juosta 4km. Matkalla on myös vaativia ylämäkiä. Juoksemme hiekkatiellä.

Ryhmäkoko minimissään 3, maksimissaan 10. 

Opastuskieli suomi, tarvittaessa englanti.

Hinta 35 euroa/henkilö, sisältää tapahtuman valmistelun, vastuuvakuutuksen ja  saunavuoron.

 

Huomioitavaa: Mukaan tarvitset juoksukengät, sään mukaiset lenkkeilyvaatteet ja juomapullon. Jos haluat saunaan, ota mukaan myös oma pyyhe. 

 

Saunatarvikkeet voi jättää luontokeskus Haltiaan lenkin ajaksi.  Jätäthän saunan siistiin kuntoon, sillä vuoron jälkeen saattaa olla tulossa muita saunojia. Myrskysäällä tai rankkasateella tapahtuma perutaan. 

 

Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 14vrk ennen tilaisuutta, sen jälkeen perimme tehdyistä peruutuksista perimme 50% hinnasta. Alle 5vrk ennen tilaisuutta tapahtuneista peruutuksista veloitetaan 100% hinnasta.