Go to content
65,00 € / 3 h
Price includes 1 person.

Merchant

Retkipaikka info@haltia.com 040 163 6200 Company id: 2398869-9 Merchant terms

Suppilovahverosta on moneksi – työpaja Haltiassa 12.3.2022

 

Joskus kahdesta miellyttävästä mausta muodostuu yksi uusi maku. Niin kävi minulle suppilovahverosuolan kohdalla. Yhdistin suppilovahveroa ja suolaa; tiesin heti koskettavani jotain  villiä.
- Tero Pullinen

 

Suppilovahvero on yksi suomalaisten suosikkisienistä, eikä sen soisi runsassatoisena jäävän vain pakasteena rikastuttamaan gastronomisia mielihalujamme.
 

Tehdään, opitaan ja maistellaan, mitä kaikkea suppilovahverosta voi tehdä. Työpaja järjestetään Suomen luontokeskus Haltiassa, sisätiloissa lauantaina 12.3.2022 klo 12-15.

 

Työpajan kesto on 2-3 h. Hintaan sisältyy:

  • Lyhyt alustus suppilovahverosta ja sen käsittelystä
    • Muut raaka-aineet
  • Opastus eri tuotteiden tekemisen vaiheisiin
    • Työvälineet
  • Tuotteiden valmistusta
  • Valmiiden tuotteiden esittelyä ja maistamista
    • TouchWild-suppilovahverosuola
    • Suppilovahverohilloke
    • Suppilovahverovoi
    • Suppilovahveroöljy
    • Suppilovahveroetikka
    • Suppilovahverochutney
    • Suppilovahveropöly
  • Keskustelua aiheesta
    • Käyttökokemuksia ja -ideoita, reseptiikkaa, vinkkejä


Osallistujat saavat kotiinviemisenä itse tekemäänsä suppilovahverosuolaa!

 

Työpajan ohjaa TouchWild-yrittäjä ja Wine in the Woods -eräsommelieeri Tero Pullinen.

Työpaja toteutetaan kun osallistujia on vähintään 4 henkilöä.
Työpajaan osallistuminen edellyttää voimassa olevan koronapassin näyttämistä.

Esteen sattuessa, ilmoitathan välittömästi asiasta osoitteeseen kauppa@retkipaikka.fi.
Osallistumisen voi peruuttaa maksutta 7 vrk ennen tilaisuutta, sen jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme 50 % hinnasta.
Alle 2 vrk ennen tilaisuutta tapahtuneista peruutuksista veloitetaan 100 % tilaisuuden hinnasta.