Siirry sisältöön
295,00 € / 2 vrk
Hinta sisältää 1 henkilön.
Varaa

Kauppias

Valla Outdoors info@vallaoutdoors.com 0415346742 Y-tunnus: 3107558-2 Kauppiaan ehdot

Yksi pyörä ja monta harrastusta! Naisten maastopyöräilyleiri Salossa 11.-13.9.

Leiri on täynnä. Voit ilmoittautua varapaikalle osoitteessa info@vallaoutdoors.com

Naisten maastopyöräilyleiri opettaa, että maastopyöräilystä on lajina moneksi. Hurjapäisestä maineesta huolimatta, maastopyörällä voi ajaa rauhallisestikin, tehdä pyörävaelluksia tai kuntolenkkeillä metsäpoluilla. Tai sitten voit etsiä maastopyörällä uskalluksesi ja tasapainosi rajoja. Valla Outdoors järjestää naisten maastopyöräleirin, jossa pääset kokeilemaan maastopyöräilyn eri tyylisuuntia ja opit ajotekniikkaa erilaisissa maastoissa. Pääset kokeilemaan alamäkiajoa, metsäajoa, reittisuunnittelua ja vähän pyörän huoltoakin. Leirin tavoitteena on löytää oma tapansa nauttia maastopyöräilystä ja laajentaa maastopyöräilyreviiriään uudenlaisiin maastoihin.

Leirin pääkouluttajana toimii Lone Widestam, joka on kokenut maastopyöräilijä, joka nauttii teknisestä maastosta ja alamäkipyöräilystä. Monipuolinen Lone on sekä Bike Park -ohjaaja että erä- ja luonto-opas. Lonen rohkaiseva ja iloinen ohjaustyyli saa sinut ylittämään itsesi ja nauttimaan siitä, mitä jo osaat.

Leirin toinen kouluttaja on pyöräretkeilyyn erikoistunut luonto- ja eräopas Mia Sinisalo. Mia Sinisalolla on kokemusta pyörävaelluksista ympäri vuoden. Mia on arka, mutta sitkeä maastopyöräkuski, joka on taitava löytämään elämyksellisiä ja helppoja maastopyöräpolkuja.

Naisten maastopyöräleirin ohjelma 11.-13.9.2020

Perjantaina 11.9. klo 18 saapuminen Perniöön, Kuivastontie 431. Asettautuminen ja pyörien purkaminen autoista, tutustumista.
Käymme illalla vielä lyhyellä metsälenkillä lähimaastossa. Matkalla teemme yksinkertaisia tekniikkaharjoituksia. Polut ovat aloittelijoille sopivia. Lenkin jälkeen iltapala ja peseytymismahdollisuus saunassa.

Lauantaina 12.9. Aamupala ja lähtö Teijon Hamarijärvelle. Teemme 2,5 tuntia pyörävaellus-, ajotekniikka- ja suunnistusharjoituksia Hamarijärven reiteillä.

Syömme lounaan ja lounaan jälkeen siirrymme Teijo Bike Parkiin. Hintaan kuuluu hissilippu sekä suojavarusteet 2 tunniksi. Halutessaan voi vuokrata omakustanteisesti täysjoustopyörän 35 € (2 h).

Illaksi siirrytään Perniöön, pestään pyörät ja syödään yhdessä tuhti illallinen. Illalla on sauna ja reittisuunnittelun teoriaa halukkaille.

Sunnuntaina 13.9. Syödään aamupala Perniössä, harjoitellaan oman pyörän huoltoa ja syödään yhteinen lounas. Lounaan jälkeen pakataan tavarat ja pyörät autoihin ja lähdetään Fiskarsiin, jossa ajetaan yhteislenkki. Lenkin jälkeen kokoonnutaan yhteen, pidetään tauko ja käydään kurssin anti läpi. Tämän jälkeen kurssin virallinen osuus päättyy, mutta Fiskarsiin voi vielä jäädä ajamaan vapaavalintaisia lenkkejä.

Majoitus ja ruokailu Perniön Lillastuganissa
Majoitus on Perniössä Lillastuganissa yhteismajoituksena. Lillastugan on 100-vuotias punainen mökki, joka on sisältä täysin modernisoitu. Petaamme siskonpedit vinttikamariin, mutta voit nukkua myös ulkona riippumatossa tai teltassa, jos kaipaat omaa tilaa. Lillastuganissa on yksi wc ja suihku, mutta lämmitämme saunan perjantai- ja lauantai-iltana.

Tarjolla on täyttävää kasvisruokaa. Huomioimme myös gluteenitonta tai vegaanista ruokavaliota noudattavat. Lauantain lounas on omakustanteinen ja syödään Matildassa tai Teijolla.

Hinta 295 € (sis. alv).

Hinta sisältää:

  • kahden ammattioppaan vetämän maastopyöräilykurssin perjantaista sunnuntaihin.
  • Yhteismajoituksen tai majoituksen ulkona omassa majoitteessa tai lainariippumatossa. Jos haluat järjestää oman majoituksen, suosittelemme varaamaan sen Matildasta tai Tenholasta. Asunnossa on kissoja, joten jos olet allerginen, järjestämme sinulle majoituksen riippumatossa ulkona tai autamme löytämään allergiaturvallisen majapaikan.
  • Ruokailut: yhden iltapalan, kaksi aamupalaa, yhden päivällisen ja yhden lounaan.

Hinta ei sisällä:

  • Kuljetuksia eri paikkojen välillä. Autamme kimppakyytien ja pyörien kuljetuksen järjestämisessä.
  • Hinta ei sisällä myöskään lauantain lounasta ja sunnuntain kahveja.
  • Vakuutuksia, vakuuta itsesi maastopyöräilyä varten. Luultavasti pärjäät tavallisella koti- tai matkavakuutuksella. Jos et, selvitä tapaturmavakuutusten kattavuutta.