Siirry sisältöön
49,00 €
49,00 €
75,00 €
Varaa

Kauppias

Valla Outdoors info@vallaoutdoors.com 0415346742 Y-tunnus: 3107558-2 Kauppiaan ehdot

Retkikurssi taaperoperheille järjestetään keväällä 2021

Kun jo pikkulapsena saa mahdollisuuden viettää aikaa luonnossa, kasvaa lapselle koko elämän jatkuva voimavara - vahva luontosuhde. Luontosuhde syntyy yhdessäolosta, niin kuin kaikki muutkin suhteet. Mitä enemmän lapsi saa olla metsässä, rannoilla ja vesillä, kerätä keppejä, tutkia ötököitä ja nukkua ulkona, sitä tutummaksi ulkona eläminen tulee. Kun vanhemmat nauttivat retkeilystä ja luonnossa liikkumisesta, he siirtävät rakkauden ulkona oloon eteenpäin pienille. Jotta voi nauttia retkeilystä, on hyvä olle riittävät taidot!

Tule Valla Outdoorsin taaperoperheiden (1-3 vuotiaat) retkikurssille. Opit kurssilla retkeilyvalmiuksia, kuten retkisuunnistusta ja reittisuunnittelua, tulien tekemistä, taaperoperheiden helppoa retkiruokailua ja saat vinkkejä mihin mennä retkeilemään. On tärkeää, että tunnet olosi varmaksi retkeillessäsi pikkulapsen kanssa luonnossa. Kokeilemme lisäksi erilaisia kantovälineitä ja tutustumme metsään myös pienen perspektiivistä: upotamme kädet sammaleeseen, tartumme käpyihin ja kokeilemme, miltä metsä tuntuu, tuoksuu ja maistuu. 

Hinta

Hinta on 49 € yksi aikuinen ja taapero tai 75 € kaksi aikuista ja taapero (sis. alv. 24 %). Ryhmän maksimikoko on 8 perhettä. Hinta sisältää kurssin ennakkomateriaalin, opastuksen, kompassin ja kartan lainan sekä retkiruokareseptejä. Lisäksi vinkkaamme paikkoja kantovälineiden vuokraan. 

Paikka

Nuuksiossa Aarnitulen varaustulipaikalla. Tapaaminen on Laskettelukeskus Swinghillin parkkipaikalla, Nuuksiontie 71. Nuuksioon pääsee autolla ja julkisilla. Aarnituleen voi tulla rattaiden kanssa.

Kurssin kouluttajat

Mia Sinisalo on kahden jo aikuisen lapsen äiti, luonto- ja eräopas sekä opettaja. Nykyään Mia retkeilee siskonsa lasten kanssa. Aino-Maija Vaskelainen on aktiivinen ulkoilija ja retkeilijä sekä 1-vuotiaan pojan äiti. 

Turvallisuus

  • Ryhmään otetaan enintään 8 perhettä.
  • Pidämme turvavälit 1,5 m.
  • Kädet pestään ennen kurssia. Kurssin aikana käytetään käsidesiä, vettä ja saippuaa käsien puhdistamiseen. Halutessaan voi pitää kasvosuojaa. 
  • Jokainen aikunen-lapsi/set -ryhmä käyttää yhtä ja samaa (veden- ja pesunkestävää) karttaa ja kompassia. Kaikki välineet on puhdistettu ennen kurssia.
  • Metsäpalovaroituksen aikana emme sytytä avotulia tai tee tulentekoharjoituksia.