Siirry sisältöön
22.2. Alli-Ahman metsäseikkailu perheille
[]
32,00 €
23,00 €
32,00 € / 2 h
Hinta sisältää 1 henkilön. Tämän yli menevät:
  • Aikuiset32,00 €
  • Lapset (2–13 vuotta)23,00 €
  • Lapset alle 2 vuotta0,00 €

Kauppias

Naturested Oy kaisa@naturested.fi 0405733873 Y-tunnus: 3233066-1 Kauppiaan ehdot

Alli-ahman metsäseikkailu perheille

  • Tapahtuma järjestetään Nuuksiossa keskiviikkona 22.2.2023 klo 10-12.

Tervetuloa metsäseikkailuun!

Ahma nimeltä Alli on päättänyt selvittää, miten se voisi auttaa lajitovereitaan sekä muita uhanalaisia metsän eläimiä ja kasveja.

Alli kutsuu nyt lapset vanhempineen mukaan hauskalle tutkimusmatkalle metsään!

Metsäseikkailussa etsitään metsään piilotettuja kirjeitä. Se on innostavaa ja leppoisaa yhdessäoloa ja ulkoilmasta nauttimista.

Seikkailun juonta kuljettaa Alli-ahman tarinat ja tehtävät, joiden tarkoituksena on kasvattaa erityisesti lasten, mutta myös aikuisten ympäristötietoisuutta hauskalla ja rennolla otteella.

Seikkailu perustuu ympäristökasvatuksen menetelmiin. Tarinallisuuden ansiosta se saa kaikenikäiset osallistujat innostumaan, oppimaan uutta ja heittäytymään mukaan kaikilla aisteilla.

Alli-ahman metsäseikkailuun sisältyy:

  • Ympäristökasvattajan suunnittelema ja ohjaama metsäseikkailu, joka sopii parhaiten leikki-ikäisille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

  • Tarinallistettu elämys, joka sisältää tietoa uhanalaisista eläimistä lasten ikätasolle sopivien tehtävien ja mukaansatempaavan tarinan kautta toteutettuna.

  • Pienet metsäeväät lapsille ja aikuisille.

  • Liikkumista, rauhoittumista, uuden oppimista ja leikkiä luonnossa kaikilla aisteilla!

Asiakaspalautteita:

"Äiti tämä oli paras päivä ikinä!" – Alle kouluikäinen lapsi

"Seikkailu oli täys 10, lapset jaksoi keskittyä ja innostua, pysähtyivät kuuntelemaan ohjeita ja nauttimaan metsästä kaikilla aisteilla. Meidän lapset eivät ole kovinkaan pitkäjänteistä väkeä, Kaisa oli tehnyt tästä kuitenkin niin hyvän tarinan ja seikkailun, että lapset sai hyvin pidettyä mukana loppuun asti". –Vanhempi