Upeassa lahjapakkauksessa on kolme aistikasta tuotetta: karpalosuola, mesiangervosiirappi ja suppilovahverosuola.
Käytä karpalosuolaa ruuanlaitossa tavallisen suolan asemasta, kun haluat ruokaan hapokkuutta, luonnetta ja yllätyksellisiä vivahteita.
Suppilovahverosuola tuo metsän kotiisi. Sen maanläheisyys syventää kaikkien ruokien makuja; etenkin sieniruuat rakastavat tätä suolaa.
Mesiangervosiirappi sopii nautittavaksi mm. lettujen ja mansikoiden kanssa. Mesiangervosiirappi ei sovi salisylaattiallergikoille.
KARPALOSUOLA
Karpalosuola on mainio kylmän vuodenajan ruokien maustaja. Se antaa syvyyttä ja keveää hapokkuutta pitkään haudutettuihin ruokiin. Riemukkaana ruoanlaiton moniottelijana karpalosuolaa kannattaa käyttää niin patoihin ja paistoksiin kuin myös kypsentämättömien ruokien makujen vahvistajaksi. Karpalon on todettu estävän tulehduksia ja tehostavan ruoansulatusta.
Ainesosat: merisuola, karpalo
Valmistusmaa: Suomi
Valmistaja: Touch Wild
MESIANGERVOSIIRAPPI
Filipendula ulmaria
Ainesosat: Mesiangervo, sokeri, vesi
Mesiangervosiirapin tuoksu vie ajatukset mummolan hiekkatien ojanpenkalle. Naapuri kehui sitä toimivaksi yhdistelmäksi lettujen ja mansikoiden kanssa. Itse voin suositella sitä kokeiltavaksi sinne, mihin laitat vaahterasiirappia. Mesiangervosiirappi ei sovi salisylaattiallergikoille.
Ainesosat: merisuola, karpalo
Valmistusmaa: Suomi
Valmistaja: Touch Wild
SUPPILOVAHVEROSUOLA
Suppilovahvero on monen sieniharrastajan lempisieni. Miedon mutta luonteikkaan makunsa ansiosta suppilovahverosuola sopii ruokaan kuin ruokaan normaalin suolan asemesta. Vahvista sillä keittojen ja paistosten maanläheisyyttä tai yhdistä sen aromit riisiin tai pastaan. Suppilovahverosuola kannattaa lisätä kypsennyksen loppuvaiheessa. Näin saat siitä eniten aromia ruokaasi.
Ainesosat: merisuola, suppilovahvero
Valmistusmaa: Suomi
Valmistaja: Touch Wild