Go to content
Retkipaikka 4-kirjan mahtipaketti!
€85.00

1 pcs Retkipaikka - Seikkailuja Suomen luonnossa -kirja, 1 pcs Retkipaikka - uudet seikkailut -kirja, 1 pcs Retkipaikka: Seikkaluja kauneimmissa maisemissa , 1 pcs Retkipaikka - Elämysseikkailijan opas

Merchant

Retkipaikkainfo@haltia.com040 163 6200Company id:2398869-9Merchant terms

Tervetuloa seikkailuun Suomen upeimpien retkipaikkojen äärelle! Retkipaikan kirjapaketti vie sinut matkalle läpi upeiden maisemien ja luontokohteiden yli 230 kohteen voimin. Näiden neljän kirjan sivuilla avautuu monipuolinen tarina Suomen luonnosta ja retkeilymahdollisuuksista.

Sisällön ytimessä ovat kolmen kirjan retkeilykohteiden lisäksi myös Elämysseikkailijan opas, joka esittelee kotimaan luontoaktiviteetteja ja ainutlaatuisia elämysmajoituksia. Tämä paketti ei vain johdata kohteisiin, vaan tarjoaa myös inspiraatiota ja ideoita unohtumattomiin seikkailuihin kotimaan kamaralla.

Kirjapaketti kutsuu kaikkia, jotka rakastavat löytää uusia paikkoja ja kokea luonnon lumon. Olit sitten kotimaanmatkaaja, intohimoinen retkeilijä, seikkailuja rakastava eläkeläinen tai vain etsimässä uusia tapoja nauttia luonnosta, tämä paketti on sinulle.

Tartu tilaisuuteen sukeltaa Suomen upeimpien luontokohteiden maailmaan ja löydä retkeilyn uudet ulottuvuudet tällä monipuolisella ja inspiroivalla kirjapaketilla!

Paketti sisältää kirjat:

Lue tarkemmat esittelyt:

Esittely: Retkipaikka Seikkailuja Suomen luonnossa
Esittely: Retkipaikka Uudet seikkailut
Esittely: Retkipaikka Seikkailuja kauneimmissa maisemissa
Esittely: Retkipaikka Elämysseikkailijan opas

Delivery methods

Postipaketti€6.95