Siirry sisältöön
240,00 €
Osta

Kauppias

Tentsile Experience Grelsböle info@grelsbole.fi 044-5330701 Y-tunnus: 2261642-0 Kauppiaan ehdot

Tämä lahjakortti oikeuttaa kahdelle (2) henkilölle Herkkuhetki ja tentsile yö majoittautumisen Grelsbölen Tentsilemäellä. Herkkuhetki paketti on herkuttelijoiden paratiisi, saavut meille ja nautit olostasi luonnon helmassa. Me loihdimme maukkaan iltaruoan ja aamupalan. Oman ja öähitilojen antia hyödyntäen. Merenrantasauna lämpeää aidoilla puilla. Saunomisen lomassa pulahdat mereen vilvoittelemaan. Illalla nautit laavulla auringonlaskusta ja uinahdat puissa leijuvaan tentsileeseen nukkumaan.

Iltaruoka sisältää Hereford pihvikarjan liha,meri kala tai kasvisruoan (telttaseurueelle sama ruoka) perunoilla, tilan kesäsalaatilla, kauden kasviksilla, tilan saaristolaisleivällä ja kirnuvoilla sekä kauden jälkiruoalla ja nokipannukahvilla. Aamupalaan sisältyy mm raparperivispipuuroa, kardemummakastiketta, tuoretta leipää, tilan tyrnijuoma, leikkelettä/juustoa, nokipannukahvia. Saunassa laudeliinat, pyyheliinat ja vihta. Tentsileessä makuupussit, tyynyt, fleesepeitot ja lampaantaljat/keinotaljat.

Lahjakortin käyttäjä valitsee ruokavaihtoehdot. Ruoka on laktoositonta. Maidoton, gluteeniton, kasvis vaihtoehdot ovat saatavilla vähintään 10 vrk ennen tehtyihin lahjakortti varauksiin.

https://www.grelsbole.fi/tietosuojakaytanto/

Lahjakortit ovat voimassa 30.8.2021 asti.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Meillä on käytössä roskaton retkeily ja majoittautuminen