Siirry sisältöön
Kansallispuistojen kultainen opas
29,90 €

Kauppias

Retkipaikkainfo@haltia.com040 163 6200Y-tunnus:2398869-9Kauppiaan ehdot

Kansallispuistojen kultainen opas - syksyn uutuuskirja kuljettaa lukijan syvälle Suomen kansallispuistoihin. Miten retkeilet vastuullisesti ja miten Suomen kansallipuistot eroavat toisistaan? Mitä kohteita puistoista löytyy ja mitä eri kansallispuistoissa kannattaa tehdä? Tiedätkö, miten autiotuvissa toimitaan tai millainen on Suomen 41. kansallispuisto? 

Opas vie lukijan syvälle Suomen kansallispuistojen maailmaan, antaa vinkkejä retkille ja ennenkaikkea muistuttaa siitä, miksi kansallispuistot ovat olemassa. Kansallispuistojen tehtävänä on suojella erityisen arvokkaita luonnonympäristöjä eri puolilla Suomea ja siksi ne ovatkin suosittuja retkeilykohteita. Kansallispuistoissa liikkuessa tulee olla vastuullinen ja erityisen tarkka sekä niissä tulee toimia luontoa kunnioittavasti. Kansallispuistojen kultaisesta oppaasta saat monipuolisia sekä vastuullisia vinkkejä Suomen kansallispuistoissa retkeilyyn! 

Kansallispuistojen kultainen opas on toteutettu yhdessä Suomen suosituimman retkeilymedian, Retkipaikan kanssa. Retkipaikkalaisten omat kokemukset eri kansallispuistoista ja retkiltä ovat suuressa osassa tätäkin kirjaa!