Siirry sisältöön
19,90 €

Kauppias

Retkipaikka info@haltia.com 040 163 6200 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot


Intohimoisen retkeilijän oma opas taskuun retkelle! Kirja kattaa kaikki Suomen 40 kansallispuistoa tekstein, kuvin ja kartoin. Kirjassa on runsaasti tilaa omille merkinnöille.

Merkitse kirjaan omat retkesi, kulkemasi reitit ja parhaat nähtävyydet. Anna tähtiarviot puistoille ja bongaa puistojen harvinaiset lajit, kuten liito-orava tai neidonkenkä tai maakotka. Mitä muuta nähtävää ja koettavaa kansallispuistoistamme löytyy?

Bongarin opas on toteutettu yhdessä Suomen suosituimman retkeilymedian, Retkipaikan kanssa. Retkipaikan noin miljoonasta vuosittaisesta lukijasta monet ovat kokeneita kävijöitä myös kansallispuistoissamme. Pieni opas mahtuu mukaan retkille ja sen kansien väliin on hyvä tallettaa muistot retkistä kansallispuistojen maisemissa.

Lue kirjan esittely » Retkipaikasta!

"Kustakin puistosta on mukana suuntaa antava kartta, johon on merkitty numeroin tekstissä mainittuja mielenkiintoisia kohteita kultakin alueelta. Perustiedot on listattu selkeästi, ja vinkkilistasta on helppo poimia kulloinkin ajankohtaiset elämysehdotukset. Kirjan alussa on kerrattu myös vastuullisen retkeilyn pelisäännöt sekä annettu vinkkejä siihen, kuinka kansallispuistoretkiä kannattaa etukäteen valmistella."