Siirry sisältöön
Alkaen 118,00 €
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.
Varaa

Kauppias

Finland Naturally Experiences bookings@finlandnaturally.com +35840 679 6568 Y-tunnus: 2398869-9 Kauppiaan ehdot

Vuoden pimeimpään aikaan metsä ja laatuviinit saavat säväyttävän lisän tulesta ja valosta. Tämän syksyn ainutkertainen erikoistapahtuma järjestetään ainoastaan yhtenä iltana. Oppaamme johdattaa sinut läpi pimeän metsän varjojen ja valojen leikin puiden syliin pystytettyyn valonsaliin, jossa eräsommelieriemme johdolla tutustumme siihen, kuinka suomalaisen metsän maut ja mielenkiintoiset eurooppalaiset laatuviinit kohtaavat toisensa. Sateen sattuessa huolehdimme siitä, että pysyt kuivana ja lämpimänä.

Paikkoja on vain 14 nopeimmalle, joten varaa omasi heti. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi sairaustapauksen johdosta hyvitämme maksun sovitulla tavalla.


Wine in the Dark Woods -elämystasting

 • Tapahtuman kesto 2,5  h
 • Opastettu aistikierros luontopoluilla
 • Eräsommelierin ohjaama viinitasting metsän sylissä
 • Makuyhdistelmiä suomalaisesta luonnosta
 • Kestävästi tuotetut eurooppalaiset viinit
 • Maisteluannokset n. 5-5 cl/viini
   

Muista

 • Säänmukainen pukeutuminen
 • Yhdellä kertaa tastingiin osallistuvien määrä 5-12, suuremmat ryhmät jaamme kahteen osaan
 • Ikäraja 18 vuotta
 • Ilmainen pysäköinti
   

Wine in the Woods on elämyksellinen tapahtuma, jossa viinit ja metsä kohtaavat ennennäkemättömällä tavalla. Asiantuntevat oppaamme johdattavat sinut matkalle makujen ja tuoksujen maailmaan keskelle metsää pystytettyyn viinibaarimme. Astu sisään metsän ravintolasaliin, joka elää ympäristönsä kanssa vuodenaikojen ja säätilojen mukaan ja tarjoaa joka kerta erilaisen elämyksen. Siellä eräsommelierimme johdattaa sinut kokemuksiin, jossa viinien ja metsän maut, tuoksut ja tarinat kohtaavat toisensa.

Ruuan ja viinin liitto on tuttu kaikille heille, jotka haluavat nauttia elämästä. Halusin tutkia teemaa syvemmin ja yhdistää kaksi itselleni tärkeää asiaa, luonnon ja viinin yhdeksi kokonaisuudeksi. Voisiko siitä syntyä jotain osiaan suurempaa? Luonto on sisällä jokaisen viinin maussa; maaperä ja kaikki sen mineraalit, joihin köynnös juurensa kasvattaa ovat läsnä sen maussa. Sen vivahteista erottuvat paikallinen ilmasto, viljelyvuoden sää, auringonpaisteet, helteet, sateet ja  tynnyrissä käytetty puu. Ehkä juuri siksi viinit ovat aina herättäneet minussa voimakkaita mielikuvia.

Maku ja tuoksu saattavat viedä minut mielessäni keskelle metsää, tietynlaiseen paikkaan: kuusten katveeseen, paahteiselle kalliolle tai koivun vehreän lehvästön alle. Se on kiehtovaa ja haluan antaa muillekin mahdollisuuden kokea sama - ja hieman enemmän. Halusin luoda tapahtuma, joka elää ympäristönsä kautta ja mukana. Siksi olemme valinneet jokaiseen Wine in the Woods -tastingelämykseen erityisen paikan metsässä ja niille viisi eri tavoin luontoon kytkeytyvää viiniä. Ne pääsevät näin takaisin kotiin luontoon, jossa kaikki on yhtä, mutta tarkan kontrollin sijaan läsnä onkin jatkuva muutos. Luonto menee minne se haluaa, aivan kuten alkuperäisin menetelmin tuotetut viinitkin. Kahta samanlaista kokemusta ei voi Wine in the Woodsissa olla. En malta odottaa, millaisen kokemuksen pystymme tarjoamaan sinulle.
Tervetuloa!

Ystävällisesti,
Antti Huttunen

Suomalaisen luonnon intohimoinen asiantuntija, suositun Retkipaikka-sivuston perustaja ja Metsien kätkemä tv-ohjelman isä.

Kesän 2021 tasting ajat julkaistaan pian!


Punaviinitastingit
Toukokuussa:
Kesäkuussa: 
Heinäkuussa:
Elokuussa:
Syyskuussa: 

Valkoviinitastingit 
Toukokuussa:
Kesäkuussa: 
Heinäkuussa: 
Elokuussa: 
Syyskuussa: 


Pidätämme oikeudet muutoksiin.